Bestelwijze fotoboek


Door de Rijssense fotografe Aline Roosink (www.alineroosink.nl) werd een fotoboek gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Wildbeheereenheid "West-Twente” (WBE) in 2014. Dit boek komt nu ter beschikking aan de leden van de WBE en andere belangstellenden.

Gedurende het gehele jaar 2014 heeft Aline Roosink opnamen gemaakt in de velden binnen het grote werkgebied van de WBE dat de gemeente Wierden en grote delen van de gemeenten Almelo, Hellendoorn en Rijssen-Holten omvat. Hierbij heeft zij op een prachtige manier de sfeer van verschillende velden vastgelegd. Ook heeft zij sfeeropnamen gemaakt van de jacht zelf. Zowel de WBE als haar leden zijn transparant wat er in het veld gebeurd. Het jagen, het oogsten van wild, maar ook het voorkomen en bestrijden van schade en overlast is gewoon onderdeel van het leven en werken op het platteland. Door Aline  zijn ook opnamen gemaakt tijdens de receptie die ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum in januari 2014 gegeven werd. Ook was zij met haar camera bij een bijeenkomst na afloop van een zogenaamde gezamenlijke ‘schadelijk wilddag’ in de winter van 2014.

Op haar website heeft zij meerdere foto’s staan die een indruk geven van haar ervaringen: http://alineroosink.nl/story.html.

Fotoboeken

In opdracht van de  WBE zijn een tweetal fotoboeken samengesteld waarop de leden en andere belangstellenden kunnen intekenen. Op de Algemene Ledenvergadering die op dinsdag 3 februari 2015 gehouden werd,  zijn de boeken gepresenteerd. Er zijn twee versies, een groot formaat van 33 x 28 cm met hard cover en een kleiner formaat van 20 x 25 met soft cover. In het boek staan ruim 400 foto’s verdeeld over  148 pagina’s.  Alles is fullcolour op glossy 128 grams papier afgedrukt.

Kosten

Het grote boek wordt door de WBE aangeboden voor € 85,00 incl. BTW en het kleinere boek voor € 40,00 incl. BTW..

Bestelwijze

Bestellingen kunnen per e-mail gedaan worden op wbewesttwente@telfort.nl met vermelding van naam, adres, formaat en aantal.

Betaling en levering

Na betaling vooraf of indien anders afgesproken tegen contante betaling kunnen de boeken op een nader af te spreken datum afgehaald worden vanaf het kantoor van de WBE, De Boerderieje, Albertsdijk hoek Oosterhofweg te Rijssen.De boeken worden niet verzonden. Een ieder krijgt hierover persoonlijk bericht.

Zie ook deze link http://www.wbewest-twente.nl/files/jubileumboekaffiche.pdf